Bedrijfsinformatie

Welkom bij Autobedrijf Ron de Ruiter

Autobedrijf Ron de Ruiter is een vooruitstrevend bedrijf dat actief is sinds 1991. Door de 20 jaar ervaring en het meegroeien met de modernste technieken kunt u bij ons terecht voor alle reperatie’s en onderhoud aan uw auto, lichte bedrijfswagen, brommobiel en camper. Wij beschikken over een nette moderne werkplaats die van alle gemakken voorzien is. Zo kunnen wij u voertuig met de grootst mogelijke zorg repareren en onderhouden.

Autobedrijf Ron de Ruiter staat voor klantvriendelijkheid en goede service en dat allemaal voor een betaalbare prijs.

Waar een ander stopt gaan wij verder!

microcar logo

Sinds 1998 zijn wij het dealerschap aangegaan voor de verkoop en onderhoud van Microcar en ook dit is uitgegroeid tot een groot succes. Autobedrijf Ron de Ruiter is hiermee een bekend verkoop en aanspreekpunt geworden in de brommobiel wereld. Ook voor andere merken zoals Ligier, aixam chatanet enzv. Met een ruim magazijn en onze grote voorraad kunnen wij u en andere collega’s snel voorzien van onderdelen

Voor meer info kijk op www.microcar.nl

 

 

logo bearlock

 

U camper optimaal beveiligen? Met bearlock is dat mogelijk en dat kunnen wij met ons dealerschap geheel voor u verzorgen van montage tot certificaat. Steeds meer verzekeringen verplichten of geven u een korting op de premie door u camper goed te beveiligen. Bearlock werkt geheel mechanisch en is daarom optimaal betrouwbaar en  ook heel interessant met de prijs in verhouding met dure alarmsystemen. Voor meer informatie kijk op www.bearlock.nl of bel geheel vrijblijvend.

Wij zij een Kiwa SCM erkend inbouwbedrijf mechanische beveiliging.

 

 

 

 

 

Optimaal rijcomfort met dunlop luchtvering voor u camper of bedrijswagen. Ga veilig op weg en ervaar de vele voordelen. ook van dunlop zij wij dealer en kunnen we u volledig tot dienst zijn en u complete actiesets aanbieden. Voor meer info kijk op www.dunlopsystems.nl of bel geheel vrijblijvend

 

  • meer rijcomfort
  • meer bodemvrijheid (bijvoorbeeld bij de veerpond)
  • rechts en licht afzonderlijk te stellen
  • meer druk op de voorwielen (verbeter de remweg en stuureigenschappen)
  • op oneffen ondergrond is de camper recht te zetten

 

 

 

Gasflessen

Ook voor een gasfles bent u bij autobedrijf Ron de Ruiter op het juiste adres. Alle maten groot en klein voor camper en caravan of voor de BBQ wij hebben ze allemaal, uit voorraad leverbaar.